Om Foreningen » Om Foreningen

Alderslyst Gymnastikforening

Alderslyst Gymnastikforening, også kaldt AG, blev oprindelig stiftet i 1969 som en ren gymnastikforening. Foreningen har fastholdt det oprindelige stiftelsesgrundlag tilpasset de ”nye tider”, hvor ikke bare de ”almindelige” gymnastikhold er på programmet. I dag kan tilbydes mange spændende hold, fordelt på 5 forskellige skoler rundt i Silkeborg, med bl.a. Multigymnastik, Pilates, Frækfitness, Femininfitness, Crossfit, børnegymnastik, hold for tosprogede kvinder, Dame og Herremotion og diverse andre gymnastikhold.
I dag er der tilknyttet ca. 30 instruktører.
Foruden de mange motionsmuligheder i AG, lægger vi vægt på, at være en folkelig forening, hvor det gode kammeratskab og fællesskab går hånd i hånd med den sunde og sjove motion.
Foreningen arbejder kontinuerlig på at fastholde og udvikle det tætte samarbejde med foreningens dygtige og engagerede instruktører. AG gør meget for at udvikle nye instruktører, dette gør at foreningslivet forsættes i AG´s ånd. Som noget nyt
har, vi fået tilknyttet to kostvejleder.

Det vi har lagt vægt på de seneste år er at kunne tilbyde børn og unge, som er socialt udsatte, at de skal kunne dyrke idræt på lige fod med deres kammerater. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel, så børn- unge-voksne ikke skal snydes for oplevelsen ved en fælles idræt. Vi har formået at gøre en forskel ved at samarbejde med de lokale instiotioner. Vi arbejder hele tiden på at finde penge, så vi kan støtte dem der har behov for hjælp til kontingent betaling.

Vi mener at vi som forening har et ansvar for at give lokalmiljøet et boost. Det er også derfor vi har valgt at samarbejde med IFS og frivilligcenter Silkeborg, fordi vi gerne vil være et synligt tilbud for ALLE. Vores formål er så mange som muligt får muligheden for at dyrker idræt, vi tænker ud af ”boksen”, og er lydhøre overfor alle.

Så hvis du har lyst til at være frivillig i en forening der vil gøre en forskel, så kontakt os endelig, eller er du en del af en frivillig forening, og tænker at vi kan gøre noget godt for hinanden, så lad os da tales ved.

Alderslyst Gymnastikforening | Resdal Bakke 23 | 8600 Silkeborg | CVR 29 22 76 83 | Bank: Reg. Nr. 5347 Konto Nr. 0242908